#EmmaMaembongturns23 #HappyBirthdayEmmaMaembong

Assalammualaikum wbt.

Mudanya Emma Maembong ni tetapi sudah popular sebagai artis. Baru-bari ini ramai yang menyambut birthday party dia…orang famous kan..kalau di facebook dia..wow! meriahnya..norna pun xpernah sambut birthday party macam dia..seingat norna paling meriah pun dari mak abah yang buat majlis kesyukuran dan makan..tetapi lama sudah..cerita sekolah rendah 🙂

Norna suka tengok kulit muka Emma Maembong ni (nama pelik tapi orang cantik), kulit muka dia…boleh jelesla..putih..gebu..glowing2 lagi. Orang cakap macam ad seri orang mengandung, hehe, tapi dia tak kahwing lagi…taaapii takpe..norna pun boleh dapat kulit macam dia walaupu tak secantik dia..dapat kulit cantik punjadilah 🙂

emma maembong 2          emma maenbong

Norna mengamalkan Vitamin E Shaklee, memang puas hati, kalau siapa yang sudah amalkannya memang akan tahu..orang cakap tak kenal maka tak cinta kan 🙂

vita-e-complex

Apa kelebihan vitamin E Shaklee ini?

>> menolong melawan penuaan pra-matang

>>mengurangkan risiko sakit jantung

>> Menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan

>> Anti-oksidan, menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas.

Apa kandungan Vitamin E ini?

>> Mengandungi Vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran.

>> Juga mengandungi selenium yang melengkapi fungi Vitamin E.

Love,

Ita_0139741644

#nornaseet #vitaminshoppe norna #codBandarPutraPermai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s