Shaheizy Sam Kembali Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH 2014

Assalammualaikum wbt.

Pelakon Shaheizy Sam membawa pulang hadiah berupa trofi dan sebuah kereta Toyota Camry Hybrid sumbangan UMW Toyota Motors. Pelakon ini membuktikan dia masih menjadi pilihan peminat apabila kembali merangkul trofi Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular Bintang Harian 2014 (ABPBH 2014).

Shaheizy Sam Kembali Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH 2014 1      Shaheizy Sam Kembali Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH 2014 2

Ia adalah kemenanganketiga buat pelakon itu selepas memenangi anugerah yang sama pada tahun 2010 dan 2012.

Tuah orang siapa yang tahu kan, ramai yang tidak berpuas hati di atas kemenangan dia..tapi biasalah ini memang sudah menjadi kebiasaan..setiap pelakon yang menang tentu ada anti peminatnya…norna tidak kisah tapi masih ambil tahu..hehe

Ada orang cakap…bukanlah handsome pun nak menang, nak ramai peminat..haa..jangan main-main 🙂 , dia sudah menang tau..maknanya ramailah peminat dia tu, tidak perlu handsome bagai..yang penting dia pandai menjaga ketrampilan sebagai seorang pelakon..tengok muka dia..bersih je..cara dia pakai..kemas je..dia kan pelakon :-)..

Siapa cakap yang bukan pelakon tidak perlu handsome2, tidak perlu kemas2..ini semua penting tau..ini semua membawa ke arah hidup yang sihat dan ceria.

P/S..norna ada Set Kesihatan Lelaki yang baik dan memang ohSeem sangat!!

**********

Set Kesihatan Lelaki Shaklee

Screenshot 2015-04-08 09.11.07

OmegaGuard, Vita-E & Zinc

>> Memelihara kesihatan prostat.

>> Menyokong keihatan jantung

>> Mengawal tahap kolestrol yang baik.

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan, dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik.

Love,

Ita_0139741644

#nornasweet #vitaminshoppenorna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s