Ibu Hamil Sihat & Cergas

Set Hamil Shaklee

Assalammualaikum wbt.

Kali ini ita nak kongsikan serba sedikit tentang set hamil shaklee yang tengah HOT sekarang ni…Alhamdulillah feedback customer katanya memang badan rasa kuat dan segar even kalau ikutkan sudah kurang makan sekarang ni.. Antara yang ada dalam set ni ialah:

ESP

♥♥ Membantu membekalkan protein untuk pembinaan tisu bayi. Selain daripada menguatkan rahim untuk menampung bayi yang semakin membesar. ESP juga membantu membekalkan tenaga berpanjangan sepanjang hari..Memang rasa kenyang dan bertenaga je if amek ESP ni tau.. Especially sekarang ni bulan puasa kan.. Tahan puasa sampai petang..

Vitalea

♥♥ Membantu membekalkan Iron dan multivitamin yang lengkap untuk kesihatan badan dan bayi. Iron penting untuk membantu mengelakkan gejala HB LOW dan PITAM.. Vitalea juga membantu memberi tenaga tambahan pada ibu hamil untuk membantunya sihat dan bertenaga sepanjang hari..

B-Complex

♥♥ B Complex membantu bekalkan Vitamin B yg lengkap kepada bayi termasuklah Asid Folik. Honestly sepanjang mengandung tak perlu ambil asid folik yang hospital bagi.. Hanya amek B Complex Shaklee sahaja sudah mencukupi sebab ita lebih yakin amek supplement Shaklee yang sangat natural dan selamat..

Vitamin C

♥♥ Vitamin C sangat membantu tingkatkan imun sistem..sebab bila hamil, imun sistem akan automatically jadi rendah, mudah kena demam dan penyakit..

Ostematrix

♥♥ Fav product ita everday! Ianya membekalkan kalsium secukupnya untuk pertumbuhan tulang dan tumbesaran baby.. Alhamdulillah jugak, bila amalkan amek ostematrix sepanjang hamil, anda tidak terjaga malam dek kerana ‘simpul biawak’ dan sakit2 badan

013-9741644

@Setkecantikan_norna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s