Siapa Kata Ibu Menyusu Boleh Kurus??

Bila pregnant punyalah selera makan..makan je apa yang nak..campur yang teringin sangat nak makan tu..orang cakap mengidamla..hehe, inilah suka suki waktu pregnant. inilah punca berat badan naik..huhu, kalau sudah berat badan naik confirmla lemak pun terkumpul dalam badan so gemukla ita jadinya..tapi time tu tak fikir pun nak kurus kerana asyik lapar je, xtau kenapa maybe perlukan tenaga, jadi makanan cepat diproses, cepatlah lapar..betul ke?? Ramai yang tahu jawapannya kan..

Bila sudah bersalin, gemuk xhilang pun, selera makan masih ada, siap bertambah-tambah lagi..aduh laparnya..makan je kerja ita time menyusu, sampaikan tak fikir pun nak kurus, tapi orang duk tegur, gemokla…tengok cermin..yelah..sudah gemuk..balik rumah pulun order Set Diet Shaklee full step terus..

  1. Bakar atau pecahkan lemak
  2. Detox atau singkirkan lemak
  3. Membina otot dan tingkatkan metabolisma.

Bertuah sudah kenal Shaklee, thank you Shaklee..walaupun menyusu, tiada masalah nak kurus semula, semua mudah..tidak perlu berlapar..makan tetap makan..hehe..Malahan Set Slimming Shaklee ni tidak memudaratkan untuk Ibu Menyusu 🙂

Bukan ita je yang berjaya tau, meh ita kongsikan testimoni yang berjaya juga:

testi set kurus testi set kurus 1

Anda juga boleh berjaya seperti mereka, jangan stress..ibu-ibu kena sentiasa tenang supaya kuantiti susu tidak berkurang.

WAHM Shaklee

@Beauty_byita

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s