Hotel Zenith Kuantan

Berjalan dari hotel ke Mall (East Cost Mall)..Location di Kuantan..suka sangatlah ita kerana hotel berdekatan dengan Mall..jalan kaki je..seberang hotel..mall pun besar, nak shopping barang branded di sinilah ya..haa, sesiapa yang suka sangat shopping tu, bolehlah pilih hotel ni..puas hati đŸ™‚

Actually bukan pendapat ita je ni, sudah jadi kebiasaan bagi mereka yang suka berjalan2 sambil shopping untuk stay di sini, jika ditanya..bercuti ke?? Mesti ada yang jawab datang jalan2 shopping..haha, bahagia diaorang ni..hotel mewah ni..boleh pulak saja2 datang..

zenith hotel 1

Perkara baru bagi ita bila stay hotel ni, rajin betol diaorang ni call bilik kita..huhu..tapi diaorang nak beritahu kemudahan yang terdapat di hotel ni, perkara baru yang ita berkenan sangat adalah tempat permainan kanak2 disediakan..luas pulak tu..pergh, apa lagi ita..rajinlah bawa irfan pergi main..sepetangan main..hehe, memang best hotel ni..bagus untuk anda yang bawa anak kecil..

Ita dapat bilik yang paling tinggi, pergh 23 wei..memang gayat..hehe

WAHM Shaklee

@Beauty_byita

Pengedar Shaklee yang selalu outstation đŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s