Hotel Equattorial Pulau Pinang

Biasanya kalau husband check out, tidak pernahlah nak tengok bil..tapi kali ni tertengok pla kerana besarnya sampul bil dia bagi..tidak seperti hotel lainlah kan…terkezuuutnya ita, hahaha..menyesal tengok, punyalah mahal, lagipun tiada order makanan..tinggal 2 malam 3 hari saja…pergh..inilah dia hotel 5STAR Penang yooo.. 🙂

Hotel ni memang besar, cuma sunyi sedikit kerana ianya tidak terletak dalam kawasan bandar, kalau nak pergi shopping or makan memang kena naik keretala jawabnya..apapun..tersangatlah besar hotel ni, sangat bagus untuk mereka yang yang nak bercuti di penang tapi ingin hindari bising bandar..

equatorial penang

Bagi mereka yang suka sangat swimming pool tu..haa..ini memang besar..siap ada air terjun dan kolam di bawah bumbung lagi, memang best..cerita dulu 1st time sampai sini memang teruja sangatlah nak madi kolam padahal bukanlah pandai berenang sangat pun..hehe

equattorial penang equatorial penang 1

Service makanan ia, memang berkelaslah, siap ada pinggan, mangkuk baby lg..1st timela ita tahu hotel pun ada persediaan untuk baby makan..bagus2x

Service biasalah kan setiap hari, tapi yang bagusnya ita xminta pun vacuum bilik tapi memang dia buat..sepatutnya setiap hotel buat macam ni,hehe..puas hatilah..bila anak alah dengan habuk, hotel berpermaidani sangatlah merisaukan sangat..duduk hotel mewah tapi balik anak sakit, xberguna jugak kan :-(..kalau boleh elakkan ya

WAHM Shaklee

Pengedar Shaklee yang selalu outstation ~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s