Hotel Tabung Haji Kuala Terengganu

Assalammualaikum wbt.

Destinasi kali adalah Kuala Terengganu, di hujung-hujung tahun ni kena menjejakkan kaki ke Kuala Terengganu memang merisaukan, hehe..almaklumla musim tengkujuh..bak kata kawan jangan tersangkut dek banjir sudahla..mudah-mudahan semuanya selamat pergi dan balik..

Hotel yang menjadi pilihan kami kali ini adalah Hotel Tabung Haji…sebab hotel lain sudah penuh..musim cuti sekolah, hotel memang sentiasa penuh, so sesiapa yang merancang nak bercuti 1 family tu…booking awal sebelum datang..manalah tahu, datang-datang hotel penuh kan kecewa..huhu

Bagi Ita hotel ni memang menarik, terutama swimming pool dia, haha..padahal Ita xla p swim pun…bagi kanak-kanak memang best macam taman tema air mini pla..so berpuas hatilah mak bapak y bawa 1 family tu..anak-anak enjoy main air..hehe

Hotel ni berdekatan dengan airport Kuala Terengganu, jadi sesiapa yang nak naik flight tu, bagus sangatlah stay dekat hotel ni, xdelah risau terlepas flight, hehe

Makanan hotel??? sebab belum p breakfast lagi..xdapat nak cerita lagi..biasanya breakfast dapat freelah coz stay di hotel kan, jadi xrisaulah pagi2 nak order makanan..

****

Dalam seronok berjalan ni jangan lupa kesihatan kita, perlu dititikberatkan juga, kalau tidak, sampai hotel tidur je kerana tidak sihat..Kali ni Ita bawa OSTEMATRIK..ianya bukan sekadar kalsium malah mengandungi magnesium yang terbaik.

Ostematrix2

Kajian menunjukkan mereka yang mengambil 1000mg kalsium dan magnesium serentak mampu meringankan sakit ketika haid dan membantu membuang air kecil.

Ianya membantu mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, membantu tidur yang lebih selesa dan membantumemperbaiki depresi mood yang tidak tetap, sakit kepala dan pitam, Mudah stress?? Insyaallah berkesan membantu anda.

Bagaimana nak dapatkan Ostematrik Shaklee, Mudah sahaja dengan hubungi Ita di 013-9741644

So, sekian dulu, thank you for reading!

Assalammualaikum wbt 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s