Daftar Keahlian Shaklee

Daftar Keahlian Shaklee bersama NornaSweet.

Daftar Keahlian pengedar Shaklee di bawah jaringan NornaSweet dengan SEGERA.

Daftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee..

Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam keluarga Shaklee kami. Kejayaan melahirkan ramai Business Leader yang berjaya memperoleh pendapatan 3/4/5 angka adalah kepakaran kami. Kami mempunyai SISTEM yang TERBUKTI membawa ramai pengedar Shaklee di bawah naungan kami berjaya membina EMPAYAR SHAKLEE masing-masing.

Jana pendapatan bersama Shaklee sekarang!

Apakah manfaat dan peluang yang ditawarkan apabila anda menjadi pengedar sah Shaklee?

Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kepimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

Bagaimana untuk menjadi Pengedar Sah Shaklee? Anda mempunyai TIGA(3) pilihan cara untuk menjadi pengedar sah Shaklee:

1. Pendaftaran keahlian ialah RM 65 sahaja. Kos penghantaran Shaklee Memberkit ialah RM 10 ke Semenanjung Malaysia dan RM 20 ke Sabah & Sarawak.
2. Anda juga boleh membuat pendaftaran terus secara walk in ke HQ atau branch berdekatan anda. Pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu untuk membuat urusan pendaftaran.
3. Keahlian PERCUMA di berikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV dan ke atas.

Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Dapatkan lebih manfaat dengan menyertai GOLD AMBASSADOR Program, di mana anda boleh membawa Business Shaklee anda ke peringkat Global dan boleh membuat tajaan ahli di luar Malaysia. Bagi mereka yang serius untuk memberi komitmen memulakan Shaklee Business, Gold Ambassador Program adalah pilihan yang tepat.

Apakah kelebihan berdaftar dengan jaringan NornaSweet??

👑Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee yang berkaliber seluruh Malaysia.
👑Kami akan mempromosikan anda di blog, page & fbads secara PERCUMA setiap hari
👑Access ke dalam group FB tertutup & Whatsapp Group khas untuk ahli sahaja
👑Anda akan didedahkan dengan marketing online, marketing plan, tips berjaya dalam bisness shaklee, pengetahuan tentang produk serta banyak lagi
👑Kelas secara online & offline. Dibenarkan membawa anak-anak bersama

Mengapa masih ragu-ragu? Kami hanya memilih yangTERBAIK untuk bersama kami. Jika anda adalah yangTERBAIK, sertai kami SEKARANG!

Sertai Kami Ke Puncak Kejayaan Shaklee!

credit : Master Iffah & Master Fazliana

Sila PM kami di sini untuk info lanjut Messages Inbox atau SMS/Whatsapp 013-9741644

11087193_1568004303470448_2142206418_n

NornaSweet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s