Promosi March ESP Shaklee

ESP HOT SELLING !!!

Promosi esp 1
Ok ESP ni memang khas untuk mereka yang mencari 1 supplement 😊
ALL IN ONE yang banyak KHASIAT dan yang mementingkan KESIHATAN & KECANTIKAN !

Apa KEBAIKAN ESP ?

ESP memberi TENAGA & RASA KENYANG.

Jadi ia sesuai untuk mereka yang nak KURUS dan MAINTAIN BERAT BADAN. Kalau yang nak TAMBAH BERAT pun boleh cuma cara consume je berbeza ya.

MENCANTIK & MENGANJALKAN KULIT.

Bukan kulit muka je tapi KESELURUHAN BADAN tau ! Esp ni buat kulit kita GEBU, HALUS & CERAH. Parut jerawat, blackhead, kulit berminyak, even PARUT BERLUBANG pun boleh dirawat dengan bantuan ESP. ESP ni terdiri daripada Kandungan PROTEIN yang tinggi yang dapat merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Menarik kan ? Kalau kulit dah FLAWLESS, uols boleh la keluar rumah TANPA MEKAP dengan YAKIN!

Membantu mengekalkan KESIHATAN.

Bila protein dari sumber yang baik dan cukup nutrien, antibodi badan akan jadi kuat. Jadi badan boleh halang penyakit yang nak datang, Insyaallah dengan izin Allah.

ESP membantu menambah pengeluaran SUSU IBU untuk ibu2 yang menyusu bayi. ESP ni KAYA protein kan, so bila protein cukup, susu yang dihasilkan untuk bayi pun berkhasiat

ESP membantu wanita yang nak PREGNANT atau yang sedang pregnant. Sebabnya esp ni membantu MENGUATKAN & MEMELIHARA RAHIM

ESP membantu pesakit kencing manis sebab esp mempunyai indeks glisemik yang rendah, jadi ia melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras dan mengawal paras glukosa.

Berminat dengan produk, hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee 😊

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
✔Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
✔Semulajadi
✔Berkesan
✔Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
✔Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

daftar ahli shaklee

Rakan Shaklee Anda
👧Nornazarita Muhamad (ita)
📱SMS/WhatsApp : 013-9741644
📱FB Page: Promosi Kecantikan dan Kesihatan
📱Personal FB : Nornasweet Nornazarita
📱Instagram: @beauty_byita

MENGAPA SAYA?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Pusat Bandar Putra Permai. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

* Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat jangan lupa click google +1 dan like 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s