About

Poster Shaklee

Saya Nornazarita (Norna) adalah Pengedar Sah Shaklee ber Shaklee ID 951007. Lokasi norna di Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan. Penghantaran tunai di sekitar lokasi saya dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

Norna mula menggunakan Shaklee ketika mengandungkan anak pertama norna, Irfan Mustaqim. Disebabkan masalah HB norna yang rendah pelbagai ikhtiar suami cari untuk melayan keluhan norna yang takut untuk ambil darah :-). SUAMIKU YANG PENYAYANG Amaluddin. Sehinggalah menemui Shaklee, dari situ norna mula kenal Shaklee dan terus setia hingga hari ini kerana produkmya yang berkualiti, murah (bila menjadi ahli), dan berkesan.

Norna mengambil keputusan untuk menjadi surirumah sepenuh masa, membesar dan mendidik anak seperti yang norna impikan. Dengan Shaklee ianya mampu menjadi kenyataan. Norna hanya perlu bekerja dari rumah, kerana Shaklee turut menyediakan khidmat dropship. Yang norna suka adalah norna tidak perlukan downline untuk memperoleh pendapatan bulanan sekitar Rm 2000. Alhamdulillah ~

11076079_1568004310137114_1650554013_n

Keunikkan Shaklee…

perbezaan shaklee keistimewaan shaklee

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s